Opäť za mrežami

NETKY.SK • 20 Máj 2011, 10:56 • 2 min
Opäť za mrežami

Opäť za mrežami

slovakia

left justify in out

img

Dvaja muži podozriví z majetkovej trestnej činnosti skončili v rukách polície. Krátko po tom, ako vykradli auto, ich zadržali policajti. Na Pekárskej ulici v Trnave v utorok, 17. mája, okolo 14.30 hod. odcudzili cez pootvorené okno na osobnom aute digitálny fotoaparát a koženú peňaženku, v ktorej sa nachádzali rôzne doklady a finančná hotovosť 200,-€. Poverený príslušník obvinil 39 ročného muža z Hrnčiaroviec nad Parnou a 37 ročného z Trnavy z prečinu krádeže. Starší z dvojice je podozrivý aj z krádeže v obchode s bezpečnostnou technikou v Trnave zo 16. mája, kedy mal z predajne odcudziť videovrátnik a IRkameru v celkovej hodnote 535,-€. Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ v Trnave spracoval návrh na podanie obžaloby. Oboch, v minulosti už viackrát trestaných mužov, sudca dnes odsúdil na trest odňatia slobody na sedem a osem mesiacov.

            Polícia upozorňuje občanov, aby na aute po jeho opustení pozatvárali okná a riadne ho uzamkli. Je to minimum, čo môže každý urobiť na ochranu svojho majetku a predísť tak nepríjemnostiam.

Zdroj: KRPZ TT



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies