Online predaj samostatných lístkov na SR - Škótsko je od pondelka

NETKY.SK • 30 September 2016, 13:07 • 2 min
Online predaj samostatných lístkov na SR - Škótsko je od pondelka

BRATISLAVA - Slovenský futbalový zväz (SFZ) oznamuje fanúšikom, že v pondelok 3. októbra o 11.00 h sa spustí predaj samostatných vstupeniek na zápas F-skupiny kvalifikácie MS 2018 Slovensko - Škótsko (utorok 11. októbra o 20.45, Trnava) a to online na vstupenky.futbalsfz.sk (https://sfz.maxiticket.sk) ako aj na www.ticketportal.sk.

slovakia

left justify in out

Predaj bude prebiehať v dvoch cenových kategóriách: 1. kategória (západná a východná tribúna): 30 €, 2. kategória (severná a južná tribúna): 18 €. Predaj balíkových vstupeniek (Slovensko - Škótsko, Slovensko - Litva) bude ukončený v pondelok 3. októbra o 6.00 h. Na jeden nákup bude možné zadovážiť si maximálne 4 vstupenky.

 

ZŤP-S vstupenka zdarma:

 

Vstupenka je platná pre vozíčkara + 1 (doprovod). O tieto vstupenky je potrebné písomne požiadať prostredníctvom e-mailovej adresy vstupenky@futbalsfz.sk. Počet týchto vstupeniek je limitovaný a nebude možné vyhovieť každej požiadavke. Každý žiadateľ bude informovaný o stave jeho požiadavky. Iné zľavy pre ZŤP nie sú poskytované.

 

Biznis vstupenka:

 

Tieto vstupenky je možné zakúpiť iba na SFZ prostredníctvom písomnej požiadavky na e-mailovej adrese vstupenky@futbalsfz.sk. SFZ neorganizuje na zápas špeciálne vlaky ani iné druhy hromadnej dopravy.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies