OneRepublic zverejnili singel Kids

NETKY.SK • 12 August 2016, 11:12 • 2 min
OneRepublic zverejnili singel Kids

NEW YORK - Americká pop-rocková kapela OneRepublic predstavila novú skladbu s názvom Kids. Ide o druhý singel z jej pripravovanej štvrtej štúdiovky, ktorá by mala vyjsť tento rok. Jej názov ani presný dátum uvedenia na trh však zatiaľ nie sú známe. Prvým singlom z albumu sa stala pieseň Wherever I Go, ku ktorej OneRepublic nakrútili aj videoklip. O jeho réžiu sa postaral Joseph Khan, s ktorým v minulosti spolupracovali napríklad Taylor Swift, Robbie Williams, Maroon 5, Eminem či George Michael.

slovakia

left justify in out

Skupina OneRepublic vznikla v roku 2003 v Colorado Springs a momentálne pôsobí v zložení Ryan Tedder (spev), Zach Filkins (gitara), Brent Kutzle (basgitara), Drew Brown (gitara a klávesy) a Eddie Fisher (bicie). Preslávili sa už prvým singlom Apologize, s ktorým dobyli singlové rebríčky v Kanade, Nemecku či Austrálii, pričom v USA sa dostal na druhé miesto rebríčka Billboard Hot 100. Tento hit im priniesol aj nomináciu na Grammy. Skladba sa nachádza na ich debutovej štúdiovke Dreaming Out Loud (2007), po ktorej vydali ešte albumy Waking Up (2009) a Native (2013). Medzi ich najznámejšie skladby patria okrem Apologize aj Stop And Stare, All The Right Moves, Secrets, Good Life či Counting Stars. Druhú nomináciu na Grammy získali vďaka skladbe If I Lose Myself (feat. Alesso).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies