OneRepublic predstavili skladbu Wherever I Go

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 12:38 • 2 min
OneRepublic predstavili skladbu Wherever I Go

LOS ANGELES - Americká pop-rocková formácia OneRepublic zverejnila skladbu Wherever I Go. Novinku predstavili vo svetovej premiére vo štvrtok prostredníctvom internetového vysielania iHeartRadio.

slovakia

left justify in out

Pieseň, pri ktorej tvorbe sa kapela inšpirovala prácou skupiny Miike Snow, je prvým oficiálnym singlom z ich pripravovanej štvrtej štúdiovky. Tú by mali uviesť na trh v priebehu tohto roka. Nahrávka je okrem iHeartRadio dostupná napríklad aj na službe YouTube či portáli iTunes, na ktorom ju uviedli dnes.

 


Skupina OneRepublic vznikla v roku 2003 a momentálne pôsobí v zložení Ryan Tedder (spev), Zach Filkins (gitara), Brent Kutzle (basgitara), Drew Brown (rytmická gitara a klávesy) a Eddie Fisher (bicie). Preslávili sa už prvým singlom Apologize, s ktorým dobyli singlové rebríčky v Kanade, Nemecku či Austrálii, pričom v USA sa dostal na druhé miesto rebríčka Billboard Hot 100. Tento hit im priniesol aj nomináciu na Grammy. Skladba sa nachádza na ich debutovej štúdiovke Dreaming Out Loud (2007), po ktorej vydali ešte albumy Waking Up (2009) a Native (2013). Medzi ich najznámejšie skladby patria okrem Apologize aj Stop And Stare, All The Right Moves, Secrets, Good Life či Counting Stars.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies