One Direction vystúpia vo Viedni

NETKY.SK • 24 Október 2014, 10:29 • 2 min
One Direction vystúpia vo Viedni

VIEDEŇ - Britsko-írska skupina One Direction sa na budúci rok v rámci svetového turné On The Road Again predstaví aj vo Viedni. Päťčlenná formácia odohrá koncert 10. júna na štadióne Ernsta Happela. Vstupenky sa dostanú do predaja vo štvrtok 30. októbra o 9:00 v sieti Eventim.

slovakia

left justify in out

Formácia One Direction, ktorú tvoria Niall Horan, Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne a Louis Tomlinson, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom. Na konte majú albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012) a Midnight Memories (2013), pričom sú prvou skupinou, ktorej sa podarilo s prvými troma nahrávkami debutovať na vrchole amerického albumového rebríčka Billboard 200. Sedemnásteho novembra plánujú vydať novú štúdiovku Four. Na konte majú viac ako sto ocenení, medzi ktorými sú napríklad štyri BRIT Awards, štyri World Music Awards alebo tri Billboard Music Awards. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona