One Direction podpísali novú zmluvu so Simonom Cowellom

NETKY.SK • 27 September 2013, 16:19 • 2 min
One Direction podpísali novú zmluvu so Simonom Cowellom

LONDÝN - Členovia anglicko-írskej chlapčenskej formácie One Direction podpísali novú zmluvu s vydavateľstvom Syco Music hudobného magnáta Simona Cowella v hodnote desať miliónov libier (v prepočte približne 11,9 milióna eur). One Direction v rámci tejto zmluvy vydajú do roku 2016 tri nové nahrávky - dva štúdiové albumy a výberovku najväčších hitov.

slovakia

left justify in out

"Simon Cowell a One Direction s radosťou oznamujú, že sa dohodli na predĺžení ich úspešného partnerstva a podpísali novú zmluvu. Simon a členovia skupiny sa tešia na ďalšie spoločné úspechy," uviedol hovorca vydavateľstva pre denník The Sun. Nová zmluva začne platiť po vydaní tretej štúdiovky Midnight Memories, ktorá sa dostane do predaja 25. novembra. One Direction by mali následne budúci rok absolvovať ďalšie turné. "Pre Simona aj One Direction je to veľká vec. Dokazuje to, že obe strany veria v dlhodobú spoluprácu a tiež to, že rozpad skupiny alebo sólovky jednotlivých členov sú vysoko nepravdepodobné. Chalani, ich tím a Simon už začali premýšľať nad štvrtým albumom, hoci ten tretí ešte ani nevyšiel," vyhlásil nemenovaný zdroj z okolia skupiny. 

Skupina One Direction, ktorú tvoria Louis Tomlinson, Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan a Zayn Malik, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde skončila na tretej priečke. Po šou s nimi spomínané vydavateľstvo Syco Music podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom, ktorému sa ako prvej formácii z Veľkej Británie podarilo po úvodnom týždni predaja debutového albumu Up All Night (2011) dostať na čelo amerického rebríčka Billboard 200. V britskom albumovom rebríčku debutovali na druhej priečke. Ich druhá štúdiovka Take Me Home vyšla vlani v novembri a ovládla britský aj americký albumový rebríček, pričom sa darilo i singlom Live While We're Young, Little Things a Kiss You. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies