One Direction odohrali posledný koncert pred pauzou

NETKY.SK • 2 November 2015, 10:26 • 2 min
One Direction odohrali posledný koncert pred pauzou

SCHEFFIELD - Anglicko-írska chlapčenská skupina One Direction absolvovala v sobotu v Sheffielde záverečný koncert v rámci svetového turné On the Road Again, ktorý bol zároveň jej posledným vystúpením pred ohlásenou pauzou.

slovakia

left justify in out

"Chceme povedať obrovské ďakujem každému jednému fanúšikovi, ktorý sa na nás prišiel počas turné pozrieť. Milujeme vás a vy ste toto turné spravili pre nás, takže vám ďakujeme," uviedol Louis Tomlinson vo videu, ktoré krátko po koncerte skupina zverejnila na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. One Direction vydajú 13. novembra nový album Made In The A.M. a následne v marci si dajú pauzu, aby sa jednotliví členovia mohli venovať svojim sólovým projektom.


Formáciu One Direction pôvodne tvorili Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik, posledný menovaný však skupinu v marci opustil. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Získali viac ako sto ocenení vrátane piatich BRIT Awards, piatich American Music Awards, piatich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona