One Dance od Drakea je sedem týždňov na vrchole UK Chartu

NETKY.SK • 29 Máj 2016, 10:44 • 2 min
One Dance od Drakea je sedem týždňov na vrchole UK Chartu

OTTAWA - Skladba One Dance (feat. Wizkid & Kyla) z novej štúdiovky Views (2016) kanadského rappera a herca Drakea je prvým singlom od roku 2007, ktorý sa udržal sedem týždňov na vrchole britského singlového rebríčka.

slovakia

left justify in out

Naposledy rovnaký úspech dosiahla nahrávka Bleeding Love Leony Lewis. Ako uvádza týždenník New Musical Express (NME), pokiaľ nahrávka 29-ročného rodáka z Toronta zotrvá na prvej priečke zoznamu najpredávanejších a najstreamovanejších singlov vo Veľkej Británii ešte jeden týždeň, stane sa skladbou s najdlhším umiestnením na vrchole rebríčka od roku 2007. Vtedy singlovému UK Chartu vládla desať týždňov nahrávka Umbrella od Rihanny.


Drake, celým menom Aubrey Drake Graham, začínal ako herec v seriáli Degrassi: The Next Generation (2001), v ktorom účinkoval v rokoch 2001 až 2009. Na hudobnej scéne debutoval v roku 2006 mixtapeom Room For Improvement, neskôr vydal štúdiovky Thank Me Later (2010), Take Care (2011), Nothing Was The Same (2013) a spomínanú Views. Okrem toho má na konte napríklad aj mixtapey If You're Reading This It's Too Late (2015) a What A Time To Be Alive (feat. Future), pričom posledných šesť spomínaných nahrávok sa umiestnilo na prvej priečke rebríčka Billboard 200. Na konte má jednu Grammy, deväť BET Awards či šesť Juno Awards. Ako herec sa okrem spomínaného seriálu objavil napríklad v snímke Charlie Bartlett (2007).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies