Ondrej Nepela Trophy

NETKY.SK • 22 September 2018, 21:57 • 2 min
Ondrej Nepela Trophy

BRATISLAVA - V sobotu v Bratislave vyvrcholil 26. ročník medzinárodných krasokorčuliarskych pretekov Ondrej Nepela Trophy. Počas záverečného dňa podujatia sme spoznali víťazov v kategórii mužov, žien aj tanečných párov.

slovakia

left justify in out

Medzi mužmi potvrdil dominanciu zo štvrtkového krátkeho programu Rus Michail Koľada, ktorý vo voľnej jazde zvýšil svoj náskok pred druhým krajanom Sergejom Voronovom. Najlepším Slovákom bol Marco Klepoch na 13. pozícii, ktorý tesne prekonal štrnásteho Michaela Neumana.

 

Ženskú kategóriu ovládla Japonka Rika Kihirová, ktorá podobne ako Koľada nazbierala najviac bodov v krátkom programe aj vo voľnej jazde. Mladučká 16-ročná pretekárka rozdielom triedy zdolala druhú reprezentantku Kazachstanu Elizabet Tursinbajevovú. Na stupňoch víťazov sa ukázala aj tretia Ruska Stanislava Konstantinovová. Slovenke Silvii Hugecovej sa vo voľnej jazde nedarilo a z priebežného 5. miesta po krátkom programe klesla na 8. pozíciu. Mária Sofia Pucherová sa umiestnila na 13. priečke.

 

V súperení tanečných párov uspelo ruské duo Victoria Sinicinová, Nikita Kacalpov, pred druhým americkým párom Lorraine McNamarová, Quinn Carpenter a tretími krajanmi Betinou Popovovou a Sergejom Mozgovom. Ešte v piatok bola na programe súťaž športových dvojíc, v ktorej triumfoval americký pár Ahsley Cainová a Timothy Leduc, ktorí dominovali už vo štvrtkovom krátkom programe. Druhú priečku v konečnej klasifikácii obsadili ich krajania Deanna Stellatová, Nathan Bartholomay, na bronzový stupienok klesli ruskí reprezentanti Lina Kudriavcevová a Iľja Spiridonov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela halmova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies