Ondřej Gregor Brzobohatý uvedie koncertnú premiéru albumu Universum

NETKY.SK • 4 Február 2018, 10:05 • 2 min
Ondřej Gregor Brzobohatý uvedie koncertnú premiéru albumu Universum

PRAHA - Spevák a skladateľ Ondřej Gregor Brzobohatý po troch rokoch od vydania úspešného a platinovou platňou oceneného debutu Identity vydal na jeseň v Supraphone nový autorský album Universum, ktorý je pestrý a dynamický ako po hudobnej tak i po textovej stránke.

slovakia

left justify in out

Koncertný krst albumu sa uskutoční v stredu 28. februára v pražskom Lucerna Music Bare. Ondřej G. Brzobohatý vystúpi so svojou kapelou, rozšírenou o dychovú sekciu Miroslava Hloucala. Hosťami koncertu budú Vojtěch Dyk a Marta Jandová, ktorí spoluúčinkujú aj na albume.

 

„Moji spoluhráči z kapely sú kamaráti a spolužiaci z konzervatória, takže sa hlavne tešíme, že budeme zase spolu, veľmi radi sa zase vidíme. A ešte k tomu máme tú úžasnú možnosť hrať pre ľudí pesničky, ktoré nás bavia. Ak budú baviť aj divákov, bude to úplná paráda,“ hovorí spevák.

 

V poradí druhý album s názvom Universum vydal Ondřej G. Brzobohatý v októbri minulého roku. Ponúka desať nových piesní, sú nimi Dohoda, Vítám, Relativity, Tady a teď, Máme rádi jazz, Jen se neposrat, Nomen Omen, Cherubín, Je toho moc, desiatou je Universum. Prvým singlom z nového albumu je skladba Dohoda.

 

Novinka sa hudobne pohybuje medzi popom, funky, soulom aj jazzom a Brzobohatý k nej uviedol: „V štýle muziky som sa snažil byť o trochu odvážnejší než pri albume Identity. Dalo by sa povedať, že Universum má vyšší hudobný tep. Chcem, aby tu išlo ešte o niečo iného než len o zábavu. Nemienim mentorovať, to vôbec nie, len sa mi v hlave vytvárajú a zoraďujú myšlienky a nápady, ktoré by som rád odovzdal.“

 

Je toho moc, duet s Martou Jandovou:

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies