Ondrej Duda: Zostávam hráčom Legie Varšava

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 13:52 • 2 min
Ondrej Duda: Zostávam hráčom Legie Varšava

VARŠAVA - Slovenský futbalista v službách poľského klubu Legia Varšava Ondrej Duda po piatkovom stretnutí tamojšieho Superpohára proti Lechu Poznaň (1:3) vyhlásil, že neuteká zo súčasného pôsobiska za každú cenu.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, 20-ročný sninský rodák mal namierené do talianskeho Interu Miláno. Zdá sa však, že prestup sa napokon neuskutoční. 

 

"Zameriavam sa na prácu a hru v Legii. Zostávam vo Varšave. Je mi tu dobre, nemám dôvod nasilu niekam odchádzať. Budem sa snažiť, aby som pomohol Legii na 100 percent. Prehrali sme Superpohár, ale nie je čas na nervózne rozhodnutia. Sezóna sa ešte len začala," vyhlásil Duda pre oficiálnu stránku svojho zamestnávateľa. 

 

Duda nastúpil v neúspešnom dueli o poľský Superpohár od druhého polčasu, jeho krajan a spoluhráč v bránke Legie Dušan Kuciak odchytal celé stretnutie. 

Ondrej Duda prestúpil vo februári 2014 z MFK Košice do Legie Varšava, kde len nedávno predĺžil platnosť svojho kontraktu do 30. júna 2019. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona