Ondrej Duda po dvoch mesiacoch opäť skóroval

NETKY.SK • 29 Október 2015, 10:35 • 2 min
Ondrej Duda po dvoch mesiacoch opäť skóroval

CHOJNICE - Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda rozhodol o víťazstve svojho zamestnávateľa Legie Varšava (2:1) v stredajšom prvom stretnutí štvrťfinále Poľského pohára na pôde tímu Chojniczanka Chojnice.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný rodák zo Sniny nastúpil v 60. min duelu a o osemnásť minút neskôr strelil víťazný gól. Jeho slovenský spoluhráč Dušan Kuciak nechytal.

 

Duda zaznamenal presný zásah v súťažnom stretnutí po viac ako dvoch mesiacoch. Naposledy sa strelecky presadil 27. augusta v odvetnom zápase play-off Európskej ligy proti ukrajinskej Zarii Lugaňsk (3:2). V nadstavenom čase druhého polčasu vtedy premenil pokutový kop. Niekdajší hráč MFK Košice zaznamenal v sezóne 2015/2016 doteraz vo všetkých súťažiach štyri presné zásahy.

 

"Takéto zápasy nikdy nie sú jednoduché. Mužstvá z nižších súťaží sú v domácom prostredí proti favoritovi vždy mimoriadne motivované. Splnili sme však náš cieľ a teraz sa už sústredíme na najbližší ligový zápas v Gdansku. Ťažko hodnotiť súpera, domáci sa zamerali predovšetkým na rýchle protiútoky. Je dôležité, že sa nám podarilo zvíťaziť. Mužstvo Chojniczanky nás neprekvapilo. Boli sme naň pripravení a vedeli sme, čo od neho očakávať," skonštatoval pre oficiálnu stránku varšavského klubu Ondrej Duda.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona