Ondřej Brzobohatý zverejnil videoklip k piesni Identity

NETKY.SK • 27 Júl 2015, 14:36 • 2 min
Ondřej Brzobohatý zverejnil videoklip k piesni Identity

BRATISLAVA - Český spevák Ondřej Brzobohatý zverejnil videoklip k piesni Identity.

slovakia

left justify in out

V novinke si okrem 32-ročného interpreta zahrali aj jeho partnerka, Miss World 2006 Taťána Kuchařová, ale tiež Karel Gott, Václav Noid Bárta či Ben Cristovao. Brzobohatý sa postaral aj o réžiu, scenár a produkciu videa. Kameru mal na starosti Karel Fairaisl, ktorý získal Českého leva za film Hlídač č. 47 (2008), strih zas Filip Malásek.

 

Pieseň Identity pochádza zo spevákovho rovnomenného vlaňajšieho debutového albumu, ktorý plánuje v októbri na Slovensku predstaviť počas Identity tour 2015. 

 

Ondřej Brzobohatý je český spevák, skladateľ, herec, moderátor a producent, ktorý sa narodil 2. februára 1983 slovenskej herečke Hane Gregorovej a už zosnulému českému hercovi Radoslavovi Brzobohatému. V ostatnom období zaujal napríklad ako porotca talentovej šou X Factor. Vlani sa predstavil ako predskokan na bratislavskom koncerte Jamieho Culluma. Hudobne a producentsky spolupracoval napríklad s Darou Rolins, Petrom Hapkom, Michalom Horáčkom či Jaromírom Nohavicom. Objavil sa v seriáloch ako Ulice (2005) alebo Gympl s (r)učením omezeným (2012 - 2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona