Ondřej Brzobohatý štartuje Symphonicum Tour 2016, príde aj do Bratislavy

NETKY.SK • 28 Február 2016, 09:57 • 2 min
Ondřej Brzobohatý štartuje Symphonicum Tour 2016, príde aj do Bratislavy

BRATISLAVA - Už o týždeň, v nedeľu 6. marca odštartuje Ondřej Brzobohatý koncertom v Plzni nevšednú sériu vystúpení. Pod názvom Symphonicum Tour 2016 odohrá tucet koncertov v deviatich mestách, tými ďalšími budú Hradec Králové, Brno, Praha, Kladno, Zlín, Olomouc a Ostrava. V Bratislave sa predstaví 20. marca.

slovakia

left justify in out

Ojedinelé spojenie Ondřeja Brzobohatého a jeho kapely so symfonickým orchestrom Epoque Orchestra pod taktovkou japonského dirigenta Chuhei Iwasakiho navyše doplnia dvaja špeciálni hostia, budú nimi speváci Václav Noid Bárta a Peter Cmorik. „Turné so symfonickým orchestrom vychádza z mojej lásky k veľkým produkciám, predovšetkým filmovej muziky. Nakoniec dôjde aj na ňu, hoci v značne prekvapivom šate,“ hovorí Ondřej Brzobohatý na margo blížiaceho sa turné. Zároveň poodhaľuje informáciu o dlho pripravovanej koncertnej prestávke.

 

„Po Symphonicum Tour preruším - až na niekoľko málo výnimiek - na sedem mesiacov všetky koncertné aktivity a budem sa venovať príprave druhého autorského albumu aj niekoľkým ďalším hudobným projektom,“ objasňuje dôvod plánovanej koncertnej pauzy.

 

Symphonicum Tour 2016, ktoré muselo byť z dôvodu zranenia Ondřeja Brzobohatého presunuté z novembra 2015 na marec a apríl 2016, je vo väčšine miest už vypredané. V Prahe, Brne a v Ostrave bol dokonca pridaný aj druhý popoludňajší koncert. TASR informovala Andrea Čahojová, marketingová a PR manažérka vydavateľstva Supraphon pre Slovenskú republiku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies