Ondřej Brzobohatý presúva pre zranenie Symphonicum Tour

NETKY.SK • 29 Október 2015, 18:29 • 2 min
Ondřej Brzobohatý presúva pre zranenie Symphonicum Tour

BRATISLAVA - Český hudobník Ondřej Brzobohatý presúva očakávané Symphonicum Tour 2015, na ktoré sa mal vydať začiatkom novembra, pričom 27. novembra sa s ním mal zastaviť aj v Bratislave. Príčinou zmeny je zranenie interpreta. Spevák o tom informoval na svojej oficiálnej stránke na Facebooku.

slovakia

left justify in out

“Ozývam sa vám zo Šanghaja, kde som včera vystupoval. Dnes ráno som mal na letisku nehodu a zlomil som si malíček na ľavej ruke,” vysvetlil 32-ročný hudobník, pričom tiež uviedol, že koncerty v žiadnom prípade neruší, no presúva ich na marec a apríl budúceho roka. “Áno, asi by som mohol koncerty fyzicky odohrať jednou rukou, ale v rámci Symphonicum Tour to v žiadnom prípade nepôjde,” zdôvodnil tiež. “Ospravedlňujem sa vám a ďakujem za pochopenie a ústretovosť,” doplnil. Brzobohatý zároveň zverejnil nové termíny v rámci turné. Bratislavský koncert sa tak uskutoční 20. marca 2016. Zakúpené vstupenky ostávajú v platnosti.


Ondřej Brzobohatý je český hudobník, skladateľ, herec, moderátor a producent, ktorý sa narodil 2. februára 1983 slovenskej herečke Hane Gregorovej a už zosnulému českému hercovi Radoslavovi Brzobohatému. V poslednom období zaujal napríklad ako porotca talentovej šou X Factor. Vlani sa predstavil ako predskokan na bratislavskom koncerte Jamieho Culluma. Hudobne a producentsky spolupracoval napríklad s Darou Rolins, Petrom Hapkom, Michalom Horáčkom či Jaromírom Nohavicom. Na konte má album Identity (2014).

Nové termíny koncertov Ondřeja Brzobohatého v rámci Symphonicum Tour:
6. marca 2016 - Plzeň, Měšťanská beseda
7. marca 2016 - Hradec Králové, Aldis
13. marca 2016 - Brno, Mahenovo divadlo
20. marca 2016 - Bratislava, Veľká sála Istropolisu
14. apríla 2016 - Olomouc, NH Olomouc Congress
Termín pre koncert v Prahe a Ostrave spevák zverejní v najbližších dňoch.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona