Ondřej Brzobohatý a Peter Cmorik majú spoločný klip

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 15:00 • 2 min
Ondřej Brzobohatý a Peter Cmorik majú spoločný klip

BRATISLAVA - Český spevák Ondřej Brzobohatý a jeho slovenský kolega Peter Cmorik majú spoločný videoklip k piesni Vietor.

slovakia

left justify in out

V čiernobielej novinke je možné vidieť ako hudobníci prezentujú skladbu v nahrávacom štúdiu spoločne s kapelou. O réžiu sa postaral Benedikt Renč.

 

Skladba Vietor pochádza z debutového sólového albumu Identity, ktorý Brzobohatý vydal tento rok. "Pieseň Vietor už pri písaní vznikala ako špeciálny duet so slovenským spevákom. Premýšľal som, kto na Slovensku ako spieva a Peter Cmorik bol pre mňa ideálny. Má krásne zafarbený hlas so soulovým a súčasne trochu rockovým nádychom. Krásny protipól môjho hlasu. To ma bavilo," vyjadril sa interpret, ktorý v októbri odštartuje turné po Českej republike. 

 

Ondřej Brzobohatý je český spevák, skladateľ, herec, moderátor a producent, ktorý sa narodil vo februári 1983 slovenskej herečke Hane Gregorovej a už zosnulému českému hercovi Radoslavovi Brzobohatému. V ostatnom období zaujal napríklad ako porotca talentovej šou X Factor. Nedávno sa predstavil ako predskokan na bratislavskom koncerte Jamieho Culluma. 

 

Peter Cmorik po prvý raz zaujal verejnosť v roku 2006 v rámci účinkovania v druhej sezóne súťaže Slovensko hľadá SuperStar, ktorú napokon aj vyhral. V rovnakom roku vydal aj debutový album Nádherný deň. Na konte má tiež štúdiovky Žijem ako viem (2007), Jedno si želám (2009) a ...O Tebe (2013). Niekoľkonásobný držiteľ Zlatého slávika v kategórii Spevák roka účinkuje tiež v muzikáloch.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies