Omsk poslal Frolova s Jegorševom do CSKA Moskva

NETKY.SK • 5 November 2013, 11:54 • 2 min
Omsk poslal Frolova s Jegorševom do CSKA Moskva

MOSKVA - Hokejový Avangard Omsk vymenil svojho kapitána Alexandra Frolova so Stanislavom Jegorševom do CSKA Moskva.

slovakia

left justify in out

Tím Kontinentálnej hokejovej ligy z ruskej metropoly uvoľnil opačným smerom Sergeja Širokova a Maxima Gončarova. Informuje o tom ruský web Arena55. Výmena má pomôcť k oživeniu hry oboch mužstiev i samotných jej aktérov.

Útočník Frolov odohral v tejto sezóne za Avangard 22 stretnutí, v ktorých nazbieral 11 bodov za tri góly a osem asistencií. Na jeho konte bolo aj dvanásť mínusových bodov. Frolov bol kapitánom Avangardu v uplynulých dvoch sezónach, v minulosti hral v NHL za Los Angeles a New York Rangers. V CSKA pôsobil už počas lockoutu v roku 2004. Jegoršev nastúpil za Omsk v ročníku 2013/2014 do reprezentačnej pauzy 22-krát a mal sedem mínusových bodov. 

Útočník Širokov odohral v drese bývalého armádneho klubu v tejto sezóne 25 stretnutí s bilanciou štyri góly a deväť asistencií. Obranca Gončarov si dres CSKA obliekol 21-krát, konto súperových brankárov zaťažil trikrát a pridal štyri gólové prihrávky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona