Omsk hľadá brankára, oslovil Theodora

NETKY.SK • 25 September 2013, 14:39 • 2 min
Omsk hľadá brankára, oslovil Theodora

OMSK - Vedenie ruského účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Avangard Omsk a jeho nový tréner Miloš Říha intenzívne riešia brankársku otázku.

slovakia

left justify in out

V tejto súvislosti vraj predstavitelia klubu oslovili aj kanadského brankára Jose Theodora, ktorý je momentálne bez angažmán. Nepriamo to potvrdil aj jeho agent Don Meehan s tým, že dostal ponuku jedného z klubov KHL. Omsk je vraj pripravený splniť všetky finančné požiadavky 37-ročného brankára.

"Momentálne si ale Theodore chce dopriať čas na to, aby sa oboznámil so situáciami v kluboch NHL," informuje Sport-express s odvolaním sa na zámorské zdroje. "V niektorých kluboch, ako napríklad v Pittsburghu je ešte voľné miesto. No v NHL ťažko môže rátať s takým kontraktom, aký by dostal v Rusku. Zabrániť jeho príchodu do Omska by však mohla aj jeho rodina, ktorá sa nechce do Ruska sťahovať a Theodore sa s ňou tiež nechce rozlúčiť."

Uplynulú sezónu Theodore odchytal vo Floride a v 15 stretnutiach základnej časti inkasoval priemerne 3,29 gólov na zápas a mal 89,9 percentuálnu úspešnosť zákrokov. V NHL má dovedna na svojom konte 648 zápasov v bránkach Montrealu, Colorada, Washingtonu a Minnesoty a v ročníku 2001/02 získal Vezinovu trofej ako najlepší brankár NHL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies