Olympique Marseille v príprave zdolal domáci Spartak Trnava

NETKY.SK • 5 September 2015, 07:35 • 2 min
Olympique Marseille v príprave zdolal domáci Spartak Trnava

TRNAVA - Futbalisti Spartaka Trnava neuspeli v piatkovom prípravnom stretnutí, keď v domácom prostredí modernej City Arene podľahli poprednému francúzskemu mužstvu Olympique Marseille 0:1 (0:0).

slovakia

left justify in out

Jediný gól duelu zaznamenal v 64. min útočník hostí Ocampos. Debut v trnavskom drese absolvoval Argentínčan David Depetris, ktorý v 77. min na hracej ploche nahradil Majtána. V úlohe trénera Spartaka zažil obnovenú premiéru Ivan Hucko, ktorý sa na lavičku tohto tímu vrátil po viac ako ôsmich rokoch. Trnavčania nastúpili bez niekoľkých zranených opôr.


V Trnave sa v drese francúzskeho kolektívu predstavila aj čerstvá posila z Juventusu Turín Paolo de Ceglie či bývalý stredopoliar Realu Madrid Lassana Diarra. Chýbali však niekoľkí reprezentanti svojich krajín.

Prípravný futbalový duel - piatok - výsledok:
FC Spartak Trnava - Olympique Marseille (Fr.) 0:1 (0:0)
Gól: 64. Ocampos, 9064 divákov

Zostavy:
Spartak Trnava: Kamenár - Hanzel, Janečka, Godál, Čonka - E. Halilovič, Casado,Miloš Nikolič, Harba - Vojtuš, Majtán.
Olympique Marseille: Y. Pelé - Dacosta, Sparagna, Pepe Cece, De Ceglie - N'Koudou, Anguissa, L. Diarra - Bouna Sarr - Ocampos, Cabella.

Náhradníci: Steinhübel, Deket, Bortel, Pikulík, Tóth, D. Uljaky, Mikinič, Kouakou, Niare, Depetris - Mendy, Dubois, A. Sané, Barrada, Alessandrini, Maxime López, Kraichi, Porsan-Clemente
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies