Olympioničku D. Peškovú uniesol neznámy muž, ozvala sa po hodine

NETKY.SK • 3 Február 2011, 13:00 • 2 min
Olympioničku D. Peškovú uniesol neznámy muž, ozvala sa po hodine

Olympioničku D. Peškovú uniesol neznámy muž, ozvala sa po hodine

slovakia

left justify in out

img

Olympioničke Daniele Peškovej údajne v noci zo soboty (29.1.) na nedeľu (30.1.) v bratislavskej Petržalke skočil do auta neznámy muž a omráčil ju. Prebrala sa asi o hodinu neskôr a 15 kilometrov od miesta činu. Informuje o tom dnešné vydanie denníka Plus 1 deň.
      Strelkyňa Pešková sa podľa denníka v sobotu vrátila zo súťaže v Nemecku. Na čerpacej stanici na Dolnozemskej ceste jej pred auto mal skočiť neznámy muž, ktorý jej v okamihu nasadol do vozidla. Podľa slov Peškovej ju vraj čímsi pichol, píše denník. Údajne sa prebrala okolo 23.20 h a volala na tiesňovú linku. Keďže si myslela, že je v Jarovciach na strelnici, na toto miesto prišlo niekoľko policajných hliadok. Olympionička zložila telefón a dlho na neho nereagovala, keď sa policajtom s ňou opäť podarilo spojiť, zistila, že sa nachádza v Rovinke.
      Športovkyňu odviezli do nemocnice. Podľa denníka jej pod pravou kľúčnou kosťou našli dve červené bodky, ktoré vraj mohli byť od elektrického paralyzéra. Testami prítomnosť omamnej látky nezistili. Peškovej vraj nič nezmizlo a ďalšie znaky násilia sa tiež nepotvrdili.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies