Olympionička Janka Dukátová sa stala mamičkou!

NETKY.SK • 11 Jún 2018, 16:38 • 2 min
Olympionička Janka Dukátová sa stala mamičkou!

BRATISLAVA - Úspešná slovenská reprezentantka vo vodnom slalome Jana Dukátová sa v pondelok 11. júna stala mamou dcérky Lívie. Tridsaťštyriročná bratislavská rodáčka tvorí pár so svojim trénerom a manažérom Róbertom Orokockým, s ktorým spoločne žije už od OH 2012 v Londýne.

slovakia

left justify in out

"Janka aj dcéra Lívia sú v poriadku," informoval Róbert Orokocký. Historický prvá majsterka sveta v C1 Jana Dukátová doteraz štartovala na dvoch olympiádach, v Londýne 2012 skončila šiesta a v Riu de Janeiro 2016 štvrtá. Na svojom konte má dovedna osem medailí z MS (3-4-1), z toho päť individuálnych (2-3-0). Skúsená športovkyňa si v januári, keď informovala o svojom tehotenstve, nepripúšťala, že by materstvo pre ňu znamenalo koniec súťažnej kariéry.

"Ak všetko pôjde bez komplikácií, tak v jari 2019 vycestujem do Austrálie a začnem sa naplno pripravovať na olympijskú kvalifikáciu do Tokia. Avizovala som, že na OH 2020 by som chcela nielen štartovať, ale zabojovať tam aj o medailu. Nič na tomto sne zatiaľ nemení ani moje tehotenstvo," povedala Dukátová v januári.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies