Olympijský víťaz Roman Šebrle bude moderovať hlavné televízne správy

NETKY.SK • 24 Jún 2014, 14:24 • 2 min
Olympijský víťaz Roman Šebrle bude moderovať hlavné televízne správy

PRAHA - Olympijský víťaz v atletickom desaťboji Roman Šebrle sa vydáva na moderátorskú dráhu. Od nedele bude moderovať hlavné správy jednej z českých súkromných televíznych spoločností. Tridsaťdeväťročný rodák z Lanškrouna v súčasnosti tvrdo trénuje, namiesto šprintov či hodov však piluje výslovnosť a intonáciu.

slovakia

left justify in out

"Keď ma kontaktovali, vedel som, že dostanem nejakú ponuku. Myslel som si však, že sa pripravuje nejaký športový magazín. Keď mi povedali, že ide o hlavné správy, najskôr som sa smial. Až potom mi došlo, že to myslia vážne. Vzal som si týždeň na rozmyslenie. Je to pre mňa niečo úplne nové. V roku 2008 som dostal ponuku moderovať českú Miss, čo som odmietol, pretože som sa týmto smerom nepozeral. Teraz som si povedal, že mám rád výzvy," povedal v rozhovore pre český denník Sport Šebrle, ktorý má za sebou aj kamerové skúšky. 

 

"Prekvapilo ma, že čítanie je niečo úplne iné. Čítam deťom rozprávky a myslím si, že nie zle. Ale toto je iné. Všetko sa musí inak vyslovovať. Po sedemnástich rokoch v atletike som s tým nemal žiadnu skúsenosť," doplnil Šebrle, ktorý vytvorí moderátorskú dvojicu s českou Miss 2013 Gabrielou Kratochvílovou. Moderovanie chce v budúcnosti kombinovať s kariérou golfistu, ktorú začal len nedávno. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies