Olympijský víťaz Rigondeaux má problém nájsť adekvátneho súpera

NETKY.SK • 30 December 2014, 15:02 • 2 min
Olympijský víťaz Rigondeaux má problém nájsť adekvátneho súpera

OSAKA - Kubánec Guillermo Rigondeaux je frustrovaný, v profesionálnom boxerskom ringu si nevie s výnimkou Nonita Donaireho nájsť atraktívnejších súperov a 31. decembra sa po druhý raz v roku 2014 predstaví v Ázii.

slovakia

left justify in out

Jeden z najlepších amatérskych boxerov histórie a dvojnásobný olympijský šampión v bantamovej váhe zo Sydney 2000 a Atén 2004 bude v Osake pred neznámym Japoncom Hisašim Amagasom obhajovať opasky organizácií WBA a WBO a magazínu The Ring v superbantamovej hmotnostnej kategórii. Tridsaťštyriročný rodák zo Santiaga de Cuba by však radšej bojoval s poprednou konkurenciou vo svojej divízii.

 

"Druhýkrát tento rok musím boxovať v Ázii. Som veľmi frustrovaný, držitelia ďalších titulov v kategórii do 55,3 kg odo mňa utekajú. Majú strach. Je potupné, že nemôžeme nájsť protivníka na svetovej úrovni," citoval Rigondeauxa špecializovaný web Bad Left Hook. "Nanešťastie, pripravení sú jedine Ázijčania. Takže opäť sem prichádzame," dodal v rozhovore s RingTV jeho manažér Gary Hyde. 

 

Napriek nepopierateľným boxerským schopnostiam má Rigondeaux pre nie príliš atraktívny štýl problém získať si širšiu fanúšikovskú základňu či dostať sa na obrazovky významných televíznych staníc. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona