Olympijský víťaz Mayer po páde už opäť trénuje

NETKY.SK • 22 November 2014, 08:54 • 2 min
Olympijský víťaz Mayer po páde už opäť trénuje

PANORAMA - Matthias Mayer opäť stojí na lyžiach a má pred sebou postupný návrat do kolotoča Svetového pohára.

slovakia

left justify in out

Nečakaný olympijský šampión v zjazde zo Soči sa pridal k tréningovej skupine rakúskych zjazdárov v kanadskom zimnom stredisku Panorama. Pauzoval od polovice októbra, keď si pri tréningu na ľadovci Pitztal natrhol vnútorné väzy v pravom kolene a tiež utrpel pomliaždeninu chrbta. Zatiaľ to v jeho prípade stačí iba na voľné jazdenie.

 

"Som spokojný, postupne sa do toho dostávam. V najbližších dňoch by som si chcel vyskúšať tréning obrovského slalomu," uviedol 24-ročný Mayer na serveri Rakúskeho lyžiarskeho zväzu. 

 

Už na budúci víkend sú v kanadskom Lake Louise na programe úvodné dve podujatia novej sezóny Svetového pohára v kĺzavých disciplínach - zjazd a super G. "Musíme si ešte pár dní počkať na odpoveď na otázku, či Matthias bude pripravený už pre Lake Louise alebo sa predstaví až o týždeň neskôr v Beaver Creeku," uviedol Andreas Puelacher, ktorý šéfuje rakúskym zjazdárom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies