Olympijský šampión z Nagana Moravec sa slávnostne rozlúčil s kariérou

NETKY.SK • 7 September 2015, 11:34 • 2 min
Olympijský šampión z Nagana Moravec sa slávnostne rozlúčil s kariérou

OSTRAVA - Český hokejista a olympijský vítaz z Nagana 1998 David Moravec sa nedeľňajšou exhibíciou v Ostrave slávnostne rozlúčil s aktívnou hráčskou kariérou.

slovakia

left justify in out

Duel vítkovických legiend s tímom osobností českej reprezentácie, v ktorom dvojnásobný majster sveta nastúpil na oboch stranách, sa skončil remízou 9:9.

 

Bývalý reprezentačný útočník urobil oficiálnu bodku za úspešnou kariérou až dva roky po tom, ako hráč treťoligovej Karvinej zavesil korčule na klinec. Na ostravský ľad pozval aj bývalých spoluhráčov z národného tímu Pavla Pateru, Františka Kučeru, Jaroslava Špačka, Libora Procházku či Romana Čechmánka. "Veľmi si vážim, že nakoniec všetci prišli. Príprave podujatia som venoval množstvo času a som veľmi rád, ako to vyšlo. Bol som z toho na mäkko," priznal 42-ročný Moravec pre české médiá. Symbolicky po ňom prevzal štafetu 10-ročný syn David, ktorý sa po boku otca trikrát zapísal medzi strelcov zápasu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies