Olympijského šampióna Merritta mali cestujúci v lietadle za blázna

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 17:46 • 2 min
Olympijského šampióna Merritta mali cestujúci v lietadle za blázna

OSTRAVA - Úradujúci olympijský šampión v behu na 400 m LaShawn Merritt z USA si v uplynulých dňoch vyskúšal, čo je to zrýchlený presun z Ameriky do Európy.

slovakia

left justify in out

V sobotu triumfoval na mítingu Diamantovej ligy v New Yorku a tak sa ponáhľal na Zlatú tretru do Ostravy, že sprchu stihol až pred nástupom do lietadla na letisku.

 

"Dal som len dva rýchle rozhovory a išiel som na letisko. Sprchu som stihol až po odbavení a potom som začal so strečingom. Preťahoval som sa aj v lietadle. Niektorí cestujúci divne zazerali. Asi mali pocit, že s nimi letí blázon. Behanie je však moja práca a beriem ju vážne," vysvetlil Merritt na tlačovej besede v Ostrave. 

 

Dobrá nálada neopustila šesťnásobného majstra sveta a dvojnásobného olympijského víťaza ani pri otázke, na aký čas si trúfa v utorok podvečer. "Počul som, že pred rokom niekto zabehol v Ostrave rekord míting 44,49 s. Mohol by som sa pokúsiť o zlepšenie. Dvoje preteky za štyri dni môj organizmus musí zvládnuť. Horšie to je s tým množstvom časových pásiem. To sa mu musí prejaviť, ale budem bojovať," povedal Merritt. "Našťastie, v Ostrave je hotel blízko súťažného štadióna, čiže večera a sprcha na letisku nehrozia," zasmial sa Merritt. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona