Olympijská víťazka Pearsonová mení trénera

NETKY.SK • 9 Október 2013, 09:27 • 2 min
Olympijská víťazka Pearsonová mení trénera

SYDNEY - Úradujúca olympijská víťazka v behu na 100 m prekážok Sally Pearsonová sa po 14 rokoch rozhodla pre zásadnú personálnu zmenu vo svojom realizačnom tíme.

slovakia

left justify in out

Nebude viac využívať služby trénerky Sharon Hannanovej. "Sharon zo mňa spravila šampiónku, ale mám pocit, že potrebujem sviežejší prístup k tréningu a novšie myšlienky, aby som sa posunula na vyššiu úroveň. Moje súperky robia všetko pre to, aby boli lepšie, musím odpovedať," vysvetlila 27-ročná Austrálčanka. Na tohtoročných majstrovstvách sveta v Moskve bola druhá a neobhájila titul z Dägu. Medzitým však prekonala dve vážne zranenia zadného stehenného svalu. Hannanová preto neskrývala sklamanie z rozchodu. "Prebrali sme so Sally jej možnosti a ona verí, že toto je najlepšie riešenie. Dosiahli sme zopár skvelých výsledkov. Podmanili sme si svet, želám jej do budúcnosti len to najlepšie," povedala.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies