Olsen na budúci rok skončí na lavičke Dánska

NETKY.SK • 17 Marec 2015, 15:55 • 2 min
Olsen na budúci rok skončí na lavičke Dánska

KODAŇ - Dlhoročný tréner dánskej futbalovej reprezentácie Morten Olsen v utorok oznámil, že v lete 2016 definitívne ukončí svoje pôsobenie na lavičke národného tímu.

slovakia

left justify in out

Rozhodnutie zverejnil vopred v snahe poskytnúť vedeniu Dánskej futbalovej asociácie (DBU) dostatok času na výber jeho nástupcu.
     

"Počas zimy som mal dostatok času zamyslieť sa nad svojím životom. Mojím životom je futbal, ako hráč som pôsobil 19 sezón, ako tréner reprezentácie to bude 16 rokov. Súčasnú pozíciu neberiem ako prácu, je to skôr spôsob života a zároveň veľká pocta. Všetko však má svoj koniec," citovala Olsena agentúra DPA.
     

Šesťdesiatpäťročný kouč vedie Dánsko od roku 2000, severská krajina sa pod jeho taktovkou predstavila na štyroch finálových turnajoch ME a MS. Jeho zmluva s DBU vyprší po skončení EURO 2016.
     

Dánsko aktuálne vedie kvalifikačnú I-skupinu o bod pred Portugalskom, ktoré má zápas k dobru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies