Olly Murs zverejnil videoklip k piesni Wrapped Up

NETKY.SK • 29 Október 2014, 18:02 • 2 min
Olly Murs zverejnil videoklip k piesni Wrapped Up

LONDÝN - Britský spevák a hudobník Olly Murs zverejnil videoklip ku skladbe Wrapped Up, na ktorej spolupracoval s americkým rapperom Traviem McCoyom.

slovakia

left justify in out

Singel Wrapped Up plánuje vydať 16. novembra. Nachádzať sa bude aj na interpretovom novom albume s názvom Never Been Better, ktorý by sa mal dostať do predaja 24. novembra.

 

 

Tridsaťročný Olly Murs sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2009, keď skončil druhý v šiestej sérii speváckej súťaže The X Factor. V auguste 2010 vydal debutový singel Please Don't Let Me Go, s ktorým dobyl UK Chart. Tento úspech sa mu podarilo zopakovať aj so skladbami Heart Skips A Beat, Dance With Me Tonight a Troublemaker. Svoju prvú štúdiovku s jednoduchým názvom Olly Murs vydal v novembri 2010, rok po nej nasledovala nahrávka In Case You Didn't Know a predvlani v novembri Right Place Right Time. Zatiaľ čo s debutovým albumom sa dostal v UK Charte najvyššie na druhú priečku, s ďalšími dvoma sa mu už tento rebríček podarilo ovládnuť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies