Olly Murs prehovoril o depresii a problémoch s alkoholom

NETKY.SK • 12 Január 2015, 12:52 • 2 min
Olly Murs prehovoril o depresii a problémoch s alkoholom

LONDÝN - Britský spevák Olly Murs prehovoril o depresii a problémoch s alkoholom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný hudobník, ktorý odštartoval kariéru vďaka súťaži The X Factor, priznal, že negatívne zmeny v jeho živote sa začali práve vďaka spomínanej šou. "Neuvedomujete si, ako veľmi sa na to všetko musíte psychicky a emocionálne pripraviť. Na začiatku bolo všetko nové a išiel som za tým veľmi tvrdo a rýchlo. Po pár mesiacoch som sám seba nespoznával. Bolo to hneď po turné k X Factoru. Naozaj veľa som pil. Pred vystúpením som sa vždy chcel napiť," uviedol hudobník v rozhovore pre britský magazín Event s tým, že preferoval vodku s pomarančovým džúsom.

 

"Máte akoby rozdvojenú osobnosť. Radosť a úsmevy si šetríte na predstavenie a potom akoby ste 'vypli'. Po celý čas som bol náladový," dodal spevák, ktorý pracoval 16 hodín denne sedem dní v týždni. "Bol som ako zombie. Bál som sa, čo so mnou bude a mal som depresie. Keď na to teraz myslím, dostal som šancu mať všetko, čo som chcel a vystrašilo ma to. Stále to narastalo až som nakoniec sedel na stretnutí a jednoducho som sa rozplakal. Nemyslím si, že by môj manažment dovtedy vedel, čo sa deje. Plakal som a oni mi povedali, aby som si dal pauzu," vyjadril sa hudobník s tým, že mu trvalo dva týždne, aby sa dal do poriadku. 

 

Olly Murs sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2009, keď skončil druhý v šiestej sérii spomínanej speváckej súťaže The X Factor. V auguste 2010 vydal debutový singel Please Don't Let Me Go, s ktorým dobyl UK Chart. Tento úspech sa mu podarilo zopakovať aj so skladbami Heart Skips A Beat (feat. Rizzle Kicks, Chiddy Bang), Dance With Me Tonight a Troublemaker (feat. Flo Rida). Svoju prvú štúdiovku s jednoduchým názvom Olly Murs vydal v novembri 2010 a nadviazal na ňu nahrávkami In Case You Didn't Know (2011), Right Place Right Time (2012) a Never Been Better (2014). Zatiaľ čo s debutovým albumom sa dostal v UK Charte najvyššie na druhú priečku, s ďalšími troma sa mu už tento rebríček podarilo ovládnuť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies