Olly Murs chce urobiť swingový album, rád by spolupracoval s Robbiem Williamsom

NETKY.SK • 4 Január 2016, 09:03 • 2 min
Olly Murs chce urobiť swingový album, rád by spolupracoval s Robbiem Williamsom

LONDÝN - Anglický spevák Olly Murs plánuje projekt, do ktorého by rád zapojil aj Robbieho Williamsa, Garyho Barlowa či Michaela Bublého. Tridsaťjedenročný interpret to uviedol v rozhovore pre britský denník The Sun.

slovakia

left justify in out

"Chcem urobiť swingový album. Robbie a Michael Bublé už nahrali takéto úspešné albumy. Rozmýšľal som nad dvojalbumom, kde by boli staré skladby a na druhom nosiči zas coververzie hitov z ostatných 20 rokov. Premýšľal som, že ja, Robbie, možno Gary Barlow, Bublé, by sme mohli urobiť v Royal Albert Hall šou podľa skupiny Rat Pack. Zaspievali by sme naše vlastné skladby a nejaké prerábky. Mohla by to byť naozaj zábava," objasnil Murs.


Olly Murs sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2009, keď skončil druhý v šiestej sérii speváckej súťaže The X Factor. V auguste 2010 vydal debutový singel Please Don't Let Me Go, s ktorým dobyl UK Chart. Tento úspech sa mu podarilo zopakovať aj so skladbami Heart Skips A Beat (feat. Rizzle Kicks & Chiddy Bang), Dance With Me Tonight a Troublemaker (feat. Flo Rida). Svoju prvú štúdiovku s jednoduchým názvom Olly Murs vydal v novembri 2010 a nadviazal na ňu nahrávkami In Case You Didn't Know (2011), Right Place Right Time (2012) a Never Been Better (2014). Zatiaľ čo s debutovým albumom sa dostal v UK Charte najvyššie na druhú priečku, s ďalšími troma sa mu už tento rebríček podarilo ovládnuť.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona