Oliver Stone sa v Rusku stretol s Putinom i Snowdenom

NETKY.SK • 6 November 2014, 19:44 • 2 min
Oliver Stone sa v Rusku stretol s Putinom i Snowdenom

MOSKVA - Renomovaný americký filmový režisér Oliver Stone sa počas návštevy v Rusku stretol nielen s medzinárodne hľadaným niekdajším spolupracovníkom americkej Národnej bezpečnostnej agentúry (NSA) Edwardom Snowdenom, o ktorého príbehu chce začať v prvých mesiacoch budúceho roka nakrúcať nový film, ale aj s prezidentom hostiteľskej krajiny Vladimirom Putinom.

slovakia

left justify in out

Aj o najvyššom ruskom predstaviteľovi by filmár podľa vlastných slov rád nakrútil dokument.
     

V hlavnej úlohe snímky, opierajúcej sa o knihy Luka Hardinga, redaktora britského denníka Guardian, ako aj Snowdenovho právneho zástupcu Anatolija Kučerenu, ktorý v diele Time of the Octopus píše o fiktívnom americkom informátorovi, žiadajúcom v Rusku o azyl, sa objaví Joseph Gordon-Levitt (33).
     

Rodák z Los Angeles, ktorý po detských postavách, vrátane debutu v snímke Beethoven, vytvoril viacero kreácií v snímkach ako G.I.Joe, Počiatok, Looper alebo Lincoln, patrí medzi veľmi dobrých a talentovaných hercov, ktorí sa páčia mladým diváčkam, charakterizoval umelca režisér.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies