Oliver Kahn varuje Wolfsburg: V Madride mučili aj lepšie tímy

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 12:02 • 2 min
Oliver Kahn varuje Wolfsburg: V Madride mučili aj lepšie tímy

MNÍCHOV - Bývalý brankár nemeckej futbalovej reprezentácie a Bayernu Mníchov Oliver Kahn poradil hráčom VfL Wolfsburg, aby boli v utorňajšom odvetnom zápase štvrťfinále Ligy majstrov 2015/16 na pôde španielskeho Realu Madrid v maximálnej pohotovosti.

slovakia

left justify in out

"Vlci" získali v prvom zápase na vlastnom ihrisku priaznivý dvojgólový náskok (2:0), čaká na nich však ešte náročná odveta na Štadióne Santiaga Bernabéua.

"Hral som v Madride niekoľkokrát," vyhlásil podľa oficiálnej stránky Európskej futbalovej únie (UEFA) Kahn. "Oveľa lepšie mužstvá tam prežívali muky. Real dokáže súpera zničiť a pomerne rýchlo môžete prehrávať 0:4 alebo 0:5. V Madride budete musieť byť v maximálne pohotovosti. Tímu Dietera Heckinga však verím. Wolfsburg má veľkú šancu, aby sa kvalifikoval do semifinále," doplnil 46-ročný rodák z Karlsruhe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies