Olga Kurylenko si zahrá v akčnej komédii Salty

NETKY.SK • 28 Jún 2016, 08:00 • 2 min
Olga Kurylenko si zahrá v akčnej komédii Salty

PARÍŽ - Ukrajinsko-francúzska herečka Olga Kurylenko si zahrá v pripravovanej akčnej komédii s názvom Salty. Tridsaťšesťročná rodáčka z Berďansku stvárni Sheilu Enry, supermodelku a manželku starnúceho rockera Turka Henryho, ktorú počas spoločnej dovolenky unesú piráti. Ako hudobník, ktorý je navyše závislý od sexu, sa v novinke ukáže španielsky herec a režisér Antonio Banderas.

slovakia

left justify in out

Pôjde o adaptáciu rovnomenného románu amerického spisovateľa Marka Haskella Smitha. Päťdesiatdeväťročný rodák z Kansasu, ktorý uviedol dielo na trh v roku 2007, sa pritom spoločne s Tobym Daviesom podieľal aj na scenári. Réžiu si zobral na starosť Angličan Simon West, známy aj vďaka práci na akčných snímkach ako Lara Croft - Tomb Raider (2001) alebo Expendables 2 (2012). Novinka by sa mala dostať do kín v roku 2017.

 

Olga Kostantinivna Kurylenko sa pôvodne venovala modelingu, pričom sa jej podarilo dostať na obálky magazínov ako Vogue alebo Elle. Hereckú kariéru odštartovala v roku 2005 snímkou L'Annulaire, v ktorej stvárnila Iris. Svetovú popularitu však získala o tri roky neskôr ako bond girl vo filme Quantum of Solace (2008). Okrem toho sa ukázala v úspešných snímkach ako napríklad Paríž, milujem ťa (2006), Hitman (2007), Sedem psychopatov (2012), Nevedomí (2013) alebo Perfektný deň (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona