Olga Fonda z Upírskych denníkov sa zasnúbila

NETKY.SK • 9 Január 2014, 12:38 • 2 min
Olga Fonda z Upírskych denníkov sa zasnúbila

LOS ANGELES - Ruská herečka a modelka Olga Fonda, známa najmä zo seriálu Upírske denníky (2009), sa na Silvestra zasnúbila.

slovakia

left justify in out

O ruku ju zhruba po dva a pol roku chodenia požiadal jej priateľ Liam Waite. Informoval o tom magazín Us Weekly, ktorému novinku potvrdil herečkin hovorca. "Šťastný nový rok! Nech prinesie veľa lásky, šťastia a úspechov. Dúfam, že sa splnia všetky vaše sny," napísala 31-ročná Fonda na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Zásnubný prsteň stihla herečka ukázať už aj verejnosti, a to pri príležitosti udeľovania People's Choice Awards 8. januára v Los Angeles.

Olga Fonda, vlastným menom Olga Tchakova, sa narodila v Rusku a ako 14-ročná sa presťahovala do USA. Počas návštevy Los Angeles jej ponúkli prácu modelky a následne sa začala objavovať v televíznych reklamách. Filmovú premiéru absolvovala v nezávislom filme Love Hurts (2009), kde stvárnila ruskú baletku. Okrem spomínaných Upírskych denníkov sa objavila aj v seriáloch ako Plastická chirurgia s.r.o. (2003 - 2010), Vincentov svet (2004 - 2011), Ako som spoznal vašu mamu (2005) či Nikita (2010). Diváci ju mohli tiež vidieť v komédii Fotri sú lotri (2010) alebo akčnom sci-fi Real Steel: Oceľová päsť (2011). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona