Oľga Belešová si najviac zo všetkého želá zdravie

NETKY.SK • 11 Január 2017, 11:37 • 2 min
Oľga Belešová si najviac zo všetkého želá zdravie

BRATISLAVA - Slovenská herečka Oľga Belešová dúfa, že bude po celý rok zdravá a v dobrej kondícii. Krátko pred Vianocami jej totiž operovali pruh.

slovakia

left justify in out

„Za posledný rok som riešila pruh dvakrát, naposledy štyri dni pred Vianocami. Starala som sa totiž o otecka, ktorý potreboval 24-hodinovú starostlivosť a bolo to nad moje sily, tak sa to ukázalo. Zdravie si preto naozaj želám teraz zo všetkého najviac a dúfam, že sa v novom roku všetky staré rany zahoja,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Herečka sa teda cez sviatky svedomito liečila, aby sa mohla už v januári venovať rozbehnutým pracovným aktivitám. „Mám teraz rozbehnutých viacero projektov. Od pondelka točím reláciu pre seniorov Generácia - zlaté roky života pre RTVS, točím stále Búrlivé víno a účinkujem v Divadle v podpalubí,“ vymenovala Belešová. Práca so seniormi ju podľa vlastných slov veľmi teší. „Je to vynikajúca vec. Napĺňa ma to obrovským optimizmom, že keď sa o seba človek stará a je primerane zdravý, tak môže prežiť naozaj zlaté roky života a môže sa aj v starobe venovať ešte mnohým veciam, novým koníčkom alebo tvorivej činnosti. Tí seniori sú pre mňa nesmierne obohacujúci. Vyhľadávame totiž aktívnych starých ľudí, naposledy sme navštívili storočného včelára a 92-ročnú lesnú inžinierku, ktorá sa stále zaujíma o veci a má toľko energie, čo ja sama nemám - a to som teda ekrazit,“ zasmiala sa 51-ročná Bratislavčanka.

 

 

Seniori Belešovú vítajú vraj tiež s otvorenou náručou. „Im sa zas páči Drahuša Chrobáková, ktorú stvárňujem v Búrlivom víne. Aj ja mám tú postavu rada. Drahuša stále dáva chlapov do laty. A títo moji seniori ma volajú 'naša Drahuška',“ zasmiala sa Belešová.

 

Najväčšiu radosť však herečke robí nová autorská hra, ktorú napísali spoločne s Romanom Pomajbom a v súčasnosti ju uvádzajú v Divadle v podpalubí. „Volá sa Zoznamka alebo Prečo ešte nemám svojho Milana. Je to úžasná párty s divákmi, ktorí sa počas predstavenia priamo zoznamujú a zabávajú. Romana som ohľadom spolupráce oslovila už pred tromi rokmi, no vtedy nemal čas, tak som skúšala niekoho iného, mladých hercov, no žiaľ to nešlo. Potom sa Roman uvoľnil a je to tu. Som veľmi šťastná, že sa to podarilo,“ uviedla.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies