Oľga Belešová sa počas hry Baby na palube výborne zabáva

NETKY.SK • 28 Marec 2015, 13:12 • 2 min
Oľga Belešová sa počas hry Baby na palube výborne zabáva

BRATISLAVA - Slovenská herečka Oľga Belešová sa na javisku počas svojej autorskej hre Baby na palube, ktorú napísala s kolegyňou Zuzanou Martinkovou-Znášikovou, podľa vlastných slov veľmi dobre baví.

slovakia

left justify in out

„Je to komédia o štyroch ženách na materskej, pričom každá z nás hrá dvojrolu a keďže sme tam len my dve herečky a hráme štyri postavy, veľmi sa na tom bavíme. Hráme to už tretiu sezónu a aj pre divákov je to stále dobrá zábava,“ poznamenala 49-ročná Bratislavčanka v rozhovore pre agentúru SITA.


Belešová sa predovšetkým teší, že môže počas svojho predstavenia improvizovať a zaťahovať do deja obecenstvo. „Je to hra, ktorá ponúka veľmi veľa priestoru na improvizáciu a hoci to diváci nemajú veľmi radi, my s nimi spolupracujeme a zaťahujeme ich do deja - samozrejme tak, aby to nebolo príliš invazívne,“ priblížila Belešová.


Diváci musia počas inscenácie stvárňovať deti obľúbených herečiek. „Hrajú nám deti, musia papať, musia sa hrať a musia poslúchať, lebo keď nebudú poslúchať, tak dostanú,“ zasmiala sa.


Komediálnu hru, ktorú sympatická blondínka spolu so svojou kolegyňou uvádza už niekoľko rokov v Divadle v podpalubí, môžu záujemcovia najbližšie vidieť 21. apríla.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies