Oľga Belešová chystá novú divadelnú hru

NETKY.SK • 30 Marec 2015, 15:05 • 2 min
Oľga Belešová chystá novú divadelnú hru

BRATISLAVA - Slovenská herečka a spoluautorka populárneho divadelného komediálneho projektu Poradňa krásy šereď Oľga Belešová chystá ďalšie veselé predstavenie. Objaví sa v ňom opäť ako pani Erika - odborníčka na všetko.

slovakia

left justify in out

„Poradňa krásy šereď už nefunguje, ale chystám nové predstavenie, ktoré sa bude spájať s tou mojou postavou pani Eriky, odborníčky na všetko. Pani Erika, odborníčka na všetko, teraz zorganizuje zájazd pre ľudí bez partnerského vzťahu. Hra sa bude volať 'Prečo ešte nemám svojho Milana?' Pani Erika už totiž svojho Milana má, to je jeden z jej bonmotov, že ona už je vydatá, ona už má svojho manžela, no a pre tých, ktorí ešte svojho Milana nemajú, zorganizuje sedemdňový zájazd, aby si ho našli. Takže na toto sa chystám, už som to chcela realizovať dávnejšie, zatiaľ som to nestihla, ale vymyslené to mám a už na tom začínam pracovať,“ prezradila.

 

Belešovej známa parťáčka Lucia Kollárová sa v novej hre po jej boku neobjaví. Sympatická blondínka plánuje namiesto nej obsadiť niektorého zo svojich mužských kolegov. „Lucka sa chce vydať, tak sa teraz odstrihla. Nevadí, rada by som to totiž zrealizovala s nejakým mužským hercom. Už som oslovila dvoch, ale zatiaľ nie je isté, či to budem robiť s nimi. Chcela by som tam takého muža figuranta, ktorý bude stvárňovať rozličné charaktery, typy mužov, s ktorými sa ženy môžu pri zoznamovaní stretnúť. Chcem nasimulovávať rôzne situácie a zisťovať spolu s divákmi, ktorý typ muža je pre vzťah vhodný a ktorý nie,“ priblížila.

 

S novou hrou by podľa vlastných slov opäť rada vystupovala v Divadle v podpalubí. „Chcela by som, aby sa to hrávalo v Divadle v podpalubí - veľmi rada tam hrám. Mám rada ten bezprostredný kontakt s publikom, ako to bolo kedysi v GUnaGU. Mám rada, keď je divák blízko, keď s ním môžem komunikovať. Veľmi ma motivujú prítomní diváci, keď sú takto na dosah,“ uzavrela.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies