Oldo Hlaváček sa teší na vianočného kapra svojej manželky

NETKY.SK • 24 December 2015, 14:48 • 2 min
Oldo Hlaváček sa teší na vianočného kapra svojej manželky

BRATISLAVA - Slovenský herec Oldo Hlaváček si počas vianočných sviatkov užíva dobroty z kuchyne svojej manželky.

slovakia

left justify in out

„Moja manželka robí najlepšieho vyprážaného kapra na zemeguli, na toho sa všetci tešia, mňa nevynímajúc,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.


Aj 81-ročný rodák z Bratislavy, ako mnohí jeho hereckí kolegovia, trávi tieto dni v rodinnom kruhu. „Prežívame tieto dni doma pri rodine. Myslím, že rodina je to najkrajšie, čo vôbec na svete jestvuje, a keď sa na tie sviatky stretne, tak je to vždy veľmi milé a krásne. Aj som prednedávnom hovoril manželke, či si vie predstaviť niekoho, kto zdobí vianočný stromček a má v rukách tie krehké ozdoby, hviezdičky a salónky, že by v tej chvíli mohol myslieť na niečo zlé? Podľa mňa v tej chvíli môže myslieť len na krásu života. Bodaj by bolo takých chvíľ čo najviac,“ zamyslel sa.


Krásne spomienky má podľa vlastných slov i z rokov minulých, keď s rodinou chodieval cez vianočné sviatky pravidelne do hôr. „To boli také skutočné Vianoce, sledovali sme večer tie smreky zavalené snehom a cez ne presvital mesiačik, to boli naozaj krásne Vianoce a nielen pre nás, ale aj pre našich priateľov. Stretávali sme sa vo Vysokých Tatrách, v Nízkych, vo Fatre, kade-tade po chatách a mali sme také tie pravé radostné slovenské Vianoce,“ zaspomínal si.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona