OĽaNO: Ak Paška nechce kryť slopanie, nech zverejní záznamy

NETKY.SK • 18 September 2013, 17:36 • 2 min
OĽaNO: Ak Paška nechce kryť slopanie, nech zverejní záznamy

BRATISLAVA - Ak predseda parlamentu Pavol Paška nechce kryť "slopanie" v národnej rade, mal by podľa predsedu OĽaNO Igora Matoviča zverejniť všetky zábery kamier z parlamentných chodieb.

slovakia

left justify in out

"Keď ich zverejní, sama verejnosť si bude môcť pozrieť, ako o šiestej ráno panie upratovačky vynášajú plné igelitky fliaš, pravdepodobne nie minerálky, z klubov a klubu strany Smer. Ja si za tým stojím, viem, že to tak je a Pavol Paška tento dôkaz má v ruke," povedal dnes novinárom Matovič. Ak Paška týchto ľudí nechce ďalej kryť, ak on sám nepožíva alkohol v parlamente, nemôže mať podľa Matoviča žiaden problém so zverejnením dôkazov. "Ak nezverejní záznamy, znamená to, že naďalej chce alkoholikov kryť, naďalej chce dovoľovať, aby alkoholici rozhodovali o osude 5,4 milióna ľudí," vyslovil sa líder obyčajných ľudí.

Asistentka poslanca za OĽaNO Jána Mičovského konštatovala, že videla vynášať z priestorov kancelárií, kde sa nachádzajú aj poslanecké kancelárie Smeru, prázdne fľaše od alkoholu. Na chodbe si všimla aj tabuľku s menom poslanca Smeru-SD Otta Brixiho, ktorého však nevidela a ani nevidela vynášať nič konkrétne z jeho kancelárie. Ide o inú časť budovy, než kde je oficiálny poslanecký klub Smeru-SD. Matovič sa ospravedlnil za nepresnosť, keď dopoludnia hovoril o fľašiach z oficiálneho poslaneckého klubu Smeru-SD. Upratovačka, ktorá upratuje miestnosť poslaneckého Smeru-SD dnes odmietla, že by v nej boli fľaše alkoholu. Zároveň vysvetlila, že prázdne fľaše od alkoholu sa dnes našli v kontajneri, kde sa vyhadzuje odpad z inej časti budovy, než kde je oficiálny klub Smeru-SD.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona