Olaf Thon: Schalke sa v Mníchove nesmie nechať zmasakrovať

NETKY.SK • 28 Február 2014, 14:24 • 2 min
Olaf Thon: Schalke sa v Mníchove nesmie nechať zmasakrovať

MNÍCHOV - Štyridsaťsedemročná legenda Schalke Olaf Thon vyzval zverencov Jensa Kellera, aby zabojovali a vyhli sa prípadnému druhému fiasku v priebehu štyroch dní.

slovakia

left justify in out

Nemecký futbalový klub Schalke 04 Gelsenkirchen v stredajšom prvom osemfinálovom dueli Ligy majstrov doma inkasoval debakel 1:6 od Realu Madrid a v sobotu ho čaká ďalšia výzva: v zápase 23. kola sa predstaví v Allianz Arene na ihrisku úradujúceho národného šampióna Bayernu Mníchov, ktorý v lige neprehral už 47 stretnutí.

 

Štyridsaťsedemročná legenda Schalke Olaf Thon vyzval zverencov Jensa Kellera, aby zabojovali a vyhli sa prípadnému druhému fiasku v priebehu štyroch dní. Podľa bývalého nemeckého reprezentanta sa musia "Die Königsblauen" pokúsiť napraviť svoju povesť a nestratiť vieru v prekvapujúce víťazstvo na ihrisku súpera. 

 

"V stredu som bol na štadióne a boli to skutočné jatky. Dúfam, že mužstvo sa z toho rýchlo spamätá. Keller musí nájsť správne slová pre hráčov. Nikto nebude očakávať niečo od Schalke, ale hráči musia nejakým spôsobom zabojovať. Nemôžu sa nechať zasa zmasakrovať. Do druhej polovice sezóny vstúpili dobre a to je možno dôvod, prečo hrali tak naivne a dostali lekciu. Teraz musia myslieť pozitívne a nesmú prestať veriť v samých seba," citoval Thona portál goal.com. 

 

Schalke patrí po 22 kolách I. bundesligy štvrté miesto, ktoré mu zaručuje miestenku v predkole Ligy majstrov 2014/2015. Pred piatym Wolfsburgom má dvojbodový náskok. Bayern je neohrozeným lídrom so 62 bodmi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies