Oktagon Underground: Víťazi, porazení a napätie až do posledných chvíľ

NETKY.SK • 28 Február 2021, 10:50 • 2 min
Oktagon Underground: Víťazi, porazení a napätie až do posledných chvíľ

Organizácia Oktagon MMA včera v Zoner Bodyhall centre v Brne uskutočnila podujatie Underground s podtitulom „Last Man Standing“, ktoré ponúklo turnajovú pyramídu, ako aj superfight dvoch legiend slovenskej scény thajského boxu.

slovakia

left justify in out

Víťazom turnaja sa stal Žilinčan Milan Páleš, ktorý si postupne poradil s Carstenom Ringlerom, Andrejom Šimkuličom a vo finále porazil českého fightera, Michaela Krčmářa. Prvé kolo finálového duelu sa nieslo vo vyrovnanom duchu, hoci bolo pár sekúnd pred koncom prerušené, keďže Krčmář trafil Páleša prstom do oka. V druhom kole začal Čech tlačiť, no Páleš kontroval dvomi roundkickmi. V polovici tretieho kola poslal Páleš súpera do počítania tvrdým zadným úderom a v posledných minútach sa svojho protivníka snažil ukončiť. Napokon zvíťazil na body.

 

„Michal mi to určite nedal zadarmo“, vyjadril sa po zápase usmiaty Páleš. Z Brna si navyše odniesol prémiu vo výške 10 tisíc eur, finalistovi pripadlo 6 tisíc. Turnaj ovplyvnili aj zranenia, ktoré znemožnili štart štvrťfinálových víťazov Marca Dess ReyaVáclava Siváka v semifinále, kde ich nahradili víťazi rezervných zápasov, Andrej Šimkulič Ladislav Krištufek.

 

img

 

Výsledky pyramídového turnaja

 

finále: Milan Paleš (SR) - Michael Krčmář (ČR) /Paleš na body/
semifinále: Paleš - Andrej Šimkulič (SR) /Paleš na KO v 2. kole/
Krčmář - Ladislav Krištufek (ČR) /Krčmář na body/
štvrťfinále: Marc Dass Rey (Šp.) - Marco Novák (ČR) /Dass Rey na body/
Paleš - Carsten Rungler (Nem.) /Paleš na KO v 3. kole/
Krčmář - Vladimír Lengál (ČR) /Krčmář na body/
Václav Sivák (ČR) - Bailey Sugden (V. Brit.) /Sivák na body/

V „zápase storočia“ thajského boxu nedal Vladimír Moravčík šancu Igorovi Danišovi, ktorého porazil už v prvom kole na knockout. Bystričan sa fanúšikom predstavil vo vynikajúcej forme a potvrdil, že ide o nášho najúspešnejšieho thajského boxera.

 

img

 

V rámci ďalšieho superfightu sa proti sebe postavili Tomáš HronStrahinja Mitric. Zápas sa po troch kolách skončil remízou, a tak rozhodcovia nariadili extraround, v ktorom na body triumfoval Srb. Hron sa však rozhodne nemá za čo hanbiť, veď bojoval proti súperovi, ktorý mal o 26 kilogramov viac.

 

Vynikajúce momenty priniesol duel Sebastiána Fapša Matejom Kozubovským, ktorý bol jedným z vrcholov galavečera. Po troch kolách sa z výhry 3-0 na body tešil mladý Slovák Fapšo.

 

Výsledky ďalších zápasov

 

Vladimír Moravčík (SR) - Igor Daniš (SR) /Moravčík na KO v 1. kole/
Sebastián Fapšo (SR) - Matěj Kozubovský (ČR) /Fapšo na body/
Melvin Mané (ČR) - Patrik Križan (SR) /Mané na KO v 2. kole/
Strahinja Mitric (Srb.) - Tomáš Hron (ČR) /Mitric na body/
Klára Strnadová (ČR) - Viktorie Bulínová (ČR) /Strnadová na body/
Teo Mikelic (Chorv.) - Andreas Čehovský (ČR) /Mikelic na body/

 

Ďalší turnaj Oktagonu MMA sa uskutoční 27. marca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona