Oktagon Underground odštartuje 16. mája

NETKY.SK • 4 Máj 2020, 07:45 • 2 min
Oktagon Underground odštartuje 16. mája

PRAHA - Zápasy organizácie miešaných bojových umení Oktagon v rámci projektu Underground odštartujú v sobotu 16. mája o 20.00 h. Česká vláda povolila od 11. mája športové podujatia s maximálnym počtom 100 ľudí.

slovakia

left justify in out

Oktagon Underground je na programe v štyroch hmotnostných kategóriách mužov (70, 80, 90, 100 kg) a jednej váhe žien (61 kg).

 

Pyramídy budú rozdelené na slovenskú a českú skupinu, ich víťazi sa stretnú v medzištátnom finále. Súboje budú exhibičné, nezapočítajú sa do oficiálnych bilancií.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma),

 

"Pokiaľ je od 11. mája povolené organizovať športové akcie, my rozbehneme UNDERGROUND 16. mája, vďaka čomu sa dá do pohybu odvetvie, do ktorého v priebehu siedmich týždňov nasypeme 5 až 7 miliónov korún. Budeme sa snažiť maximálne dbať na bezpečnosť a zdravie všetkých, čo je, samozrejme, najdôležitejšie. Rovnako dôležité je, aby všetci títo ľudia mali nejakú prácu a mohli aspoň nejakým spôsobom ďalej pokračovať vo svojich životoch. V neposlednom rade nás teší, že desaťtisícom ľudí zlepšíme náladu," vyhlásil promotér a spolumajiteľ najväčšej organizácie MMA v Česku a na Slovensku Ondřej Novotný v tlačovej správe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma),

 

Všetky turnaje projektu Underground bude možné sledovať každú sobotu od 20.00 h prostredníctvom platených pay-per-view (PPV) on-line prenosov na doméne oktagon.tv.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies