Oktagon MMA: Vémola je opäť šampiónom

NETKY.SK • 24 Júl 2022, 14:02 • 2 min
Oktagon MMA: Vémola je opäť šampiónom

Divízia poloťažkej váhy organizácie Oktagon MMA má nového kráľa. Stal sa ním legendárny Karlos Vémola, ktorý na včerajšom turnaji s poradovým číslom 34 uspel v hlavnom ťaháku.

slovakia

left justify in out

Pražská Štvanica privítala duel Terminátora s Jokerom. Proti Vémolovi stál Srb Aleksandar Ilič, ktorý má skúsenosti aj z poľskej KSW a pochváliť sa môže bilanciou jedenástich ukončení pred limitom, pričom sedem z nich zaznamenal už v 1. kole. Vémola bol pred zápasom favoritom, čo potvrdil aj v klietke, keď Iliča prinútil vzdať sa už v 1. kole.

 

img

 

„Moje prvé pocity sú také, že to dopadlo presne tak, ako som predpovedal. Ty (Ondro Novotný – pozn.) hovoríš, že mám na sebe veľký tlak, ale ja ho dokážem vyvinúť aj na súpera. Hovoril, že to bude čakať, oni to všetci čakajú, ale nedokážu to zastaviť. A tí pochybovači, ktorí tvrdia, že si vyberám súperov? Ty veľmi dobre vieš, ako reagujem, keď mi niekoho dáte. Ak je to o titul, dajte mi hocikoho,“ zareagoval tesne po zápase Vémola, ktorý na pomyselnom tróne vystriedal Viktora Peštu.

 

img

 

„Ešte tu lieta malá tučná sedemdesiatsedmička s mojím pásom a vieš, že sme sa dohodli, že do konca roka, ak bude ten opasok stále u neho, by som si ho v decembri vzal späť. Zatiaľ ho má požičané to malé tučné hovädo. Máme tu skvelého šampióna Ivan Buchingera, ktorý hovoril o tom, že by chcel tituly v troch divíziách. Keď niekto hovorí, ja rád konám. Dnes nenastúpil skvelý veľký Nemec, máte show v Nemecku, takže ak hľadáte vyzývateľa v ťažkej váhe, som tu.“

 

Výsledky Oktagonu 34

 

Karlos Vémola porazil Aleksandara Iliča (sub.,1. kolo)

Mateusz Legierski porazil Matouša Kohouta (na body, 3. kolo)

Máté Kertész porazil Vladislava Kancheva (na body, 3. kolo)

Roman Paulus porazil Dawida Karetu (na body, 3. kolo)

Jan Široký porazil Tomáša Fialu (TKO, 3. kolo)

Daniel Škvor porazil Panagiotisa Stroumpoulisa (TKO, 1. kolo)

David Moon porazil Michala Konráda (TKO, 1. kolo)

Ole Magnor porazil Michala Kotalíka (sub., 2. kolo)

Filip Macek porazil Mikaela Silandera (sub., 1. kolo)

Cornelia Holm porazila Rosu Gumiennu (na body, 3. kolo)

Václav Holota porazil Maxa Handanagiča (sub., 1. kolo)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies