Oktagon MMA sa vracia na Slovensko, tešiť sa môžeme na turnaj Prime 5

NETKY.SK • 9 Marec 2022, 15:01 • 2 min
Oktagon MMA sa vracia na Slovensko, tešiť sa môžeme na turnaj Prime 5

ŠAMORÍN – Komplex X-Bionic Sphere privíta v sobotu 26. marca prvé tohtoročné podujatie najväčšej MMA organizácie v našich končinách. Hlavným ťahákom bude duel bojovníkov, ktorí sa predstavili aj na turnaji s poradovým číslom 27 v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Maďarský fighter Maté Kertész nastúpi proti Srbovi Bojanovi Veličkovičovi, pričom obaja bojovníci si budú chcieť vylepšiť svoju pozíciu v tabuľke. Pôjde o súboj 2. a 3. miesta v rebríčku welterovej váhy, pričom títo zápasníci už o titul bojovali a vylámali si zuby na Davidovi Kozmovi, Kertész dokonca dvakrát.

 

 

Veličkovič vtrhol do Oktagonu ako uragán a po dvoch víťazstvách za sebou sa mu naskytla šanca nastúpiť proti šampiónovi na decembrovom turnaji Oktagon 30, na ktorú kývol len 11 dní pred zápasom po zranení Ivana Buchingera. Po prehre v 4. kole však Veličkovič musí opäť zabrať, ak chce v budúcnosti pomýšľať na odvetu.

 

Životný zápas čaká v Šamoríne Matouša Kohouta, na ktorého si brúsi zuby bývalý kráľ ľahkej váhy Mateusz Legierski, vracajúci sa do Oktagonu po dvoch rokoch. Poliak by rád získal svoj titul späť, má to však jeden háčik – aktuálnym šampiónom je legendárny Ivan Buchinger, ktorý chce ostať na vrchole ešte dlho.

 

img

 

Oktagon Prime 5 ponúkne aj duel dvoch Slovákov. Karol Ryšavý si bude chcieť napraviť chuť po výprasku od Loseneho Keitu, ktorý v decembri prekvapil verejnosť. Jeho súperom bude František Fodor. V akcii sa predstaví aj „Diamantový čávo“ Robert Pukač, ktorý mal bojovať s Cristianom Valenciom, avšak kvôli jeho zraneniu momentálne promotéri pre nášho bojovníka hľadajú nového súpera.

 

 

Zápasnícka karta

 

Maté Kertész vs Bojan Veličkovič

Mateusz Legierski vs Matouš Kohout

David Moon vs Mate Sanikidze

Karol Ryšavý vs František Fodor

Michal Plesník vs Carlos Graca

Robert Pukač vs ?

Kaik Brito vs Andrej Kalašnik

Jakub Tichota vs Aleksander Kolontay

Rafael De Sousa Xavier vs Marcin Lazarz

Daniel Toledo vs Panagiotis Stroumpoulis

Arda Adas vs ?

Roman Paulus vs ?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona