Oktagon doslova šokoval fanúšikov najkrásnejšieho turnaja! Pirát, Vémola, Buchinger a Keita budú bojovať na jednom mieste

NETKY.SK • 5 Jún 2023, 19:30 • 2 min
Oktagon doslova šokoval fanúšikov najkrásnejšieho turnaja! Pirát, Vémola, Buchinger a Keita budú bojovať na jednom mieste

BRATISLAVA - Oktagon MMA potešil fanúšikov organizácie informáciou o dvojnásobnej porcii najkrásnejšieho turnaja roka, ktorý sa koná ako vždy na Štvanici (28. a 29.7.2023). Na známom pražskom ostrove sa bude bojovať nielen v sobotu, ale prvý turnaj sa historicky uskutoční aj v piatok.

slovakia

left justify in out

Medzi menami, ktoré najväčšia česko-slovenská bojová organizácia odhalila nechýba Samuel „Pirát“ Krištofič, Ivan Buchinger, Karlos Vémola či Mate Sanikidze. Práve Gruzínec sa stretne v súboji šampiónov s Losenem Keitom v rámci sobotňajšieho turnaja.

 

 

„Vitaj v pekle, som ready ti useknúť hlavu,“ konštatoval šampión perovej váhy, ktorý bude brániť svoj titul pred nájazdom neporazeného Belgičana. V sobotu sa fanúšikovia môžu tešiť aj na návrat Karlosa Vémolu, ktorý sa bude konať po trpkej prehre s Patrikom Kinclom. Súperov Buchingera, Vémolu či Piráta sa dozvieme v najbližších dňoch.

 

„V rekordnom čase sme dali dokopy už cca 26 zápasov. Na oba dni máme potvrdených už 36 bojovníkov, niekde ešte dolaďujeme detaily, ale od dnes sa to na vás začne sypať," prezradil spolumajiteľ Oktagon MMA Ondřej Novotný.

 

 

Pred letným turnajom sa fanúšikovia môžu tešiť aj na turnaj v nemeckom Oberhausene, v ktorom sa v hlavnom súboji predstaví Slovák Pavol Langer, ktorý zabojuje o dočasný titul poloťažkej váhy. Jeho súperom bude domáci Alexander Poppeck, ktorý rovnako ako Palo vie, že víťaz zápasu bude mať možnosť zmerať si sily s Vémolom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies