Oktagon 31: Krištofič chce potvrdiť formu proti Kinclovi

NETKY.SK • 21 Február 2022, 15:35 • 2 min
Oktagon 31: Krištofič chce potvrdiť formu proti Kinclovi

PRAHA – Už túto sobotu sa organizácia Oktagon MMA opäť prihlási o slovo. Turnaj s poradovým číslom 31 sa mal pôvodne uskutočniť ako „tridsiatka“ na konci roka v O2 arene, kvôli pandemickým opatreniam sa však podujatie presunulo do Brna a promotéri preložili veľké zápasy na 26. február. Fanúšikovia sa môžu tešiť až na dva titulové súboje.

slovakia

left justify in out

Hlavným ťahákom bude očakávaný duel o titul dočasného šampióna v strednej váhe. Opasok bude obhajovať Samuel „Pirát“ Krištofič, ktorý mal pôvodne bojovať proti Karlosovi Vémolovi. Terminátor však zápasí s nepríjemným zranením ruky a v tejto chvíli je otázne, či sa dokáže vrátiť do stopercentnej kondície. Do hry tak následne vstúpil Patrik Kincl, ktorý sa okamžite označil za nového kráľa Oktagonu a s Pirátom si začal na sociálnych sieťach vymieňať štipľavé odkazy. Český bojovník naposledy neuspel v titulovom súboji v poľskej KSW proti Robertovi Soldičovi, a tak by si rád napravil chuť.

 

 

Pozornosť púta aj duel o titul dočasného šampióna ľahkej váhy medzi Slovákom Ronaldom Paradeiserom a Belgičanom Losenem Keitom, ktorý v decembri rýchlo ukončil Karola Ryšavého a v Oktagone prežil debut snov. Neporazený bojovník navyše poškuľuje po kariére v UFC a skalpe Ivana Buchingera, ktorý bude bojovať s víťazom tohto zápasu.

 

 

Na obľúbeného Vlasta Čepa čaká výzva v podobe Brazílčana Alexandreho Silvu, ktorý sa za posledných sedem duelov až šesťkrát tešil z víťazstva po úspešnom uškrtení súpera. V akcii sa predstaví aj prvá Češka v UFC, skúsená Lucie Pudilová, ktorá začala trénovať pod vedením kouča Conora McGregora Johna Cavanagha. Proti nej bude stáť Priscila De Souza z Brazílie, trénujúca v Nemecku.

 

 

Hlavná karta

 

Samuel Krištofič vs Patrik Kincl

Ronald Paradeiser vs Losene Keita

Zdeněk Polívka vs Alex Lohoré

Andrej Kalašnik vs Artur Karavajev

Lucie Pudilová vs Priscila De Souza

 

Prelims karta

 

Daniel Toledo vs Jorick Montagnac

Vlasto Čepo vs Alexandre Silva

Jakub Bahník vs Jonathan Cucciniello

Jakub Běle vs Naglis Kanišauskas

Denis Farkaš vs Max Handaganič

Free prelims: Michal Nepraš vs Daniel Bažant



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona