Oktagon 26: Krištofič zabojuje o titul

NETKY.SK • 23 Júl 2021, 16:11 • 2 min
Oktagon 26: Krištofič zabojuje o titul

Už zajtra sa na pražskej Štvanici uskutoční ďalší galavečer bojových umení organizácie Oktagon MMA. Svoje želiezka v ohni bude mať aj Slovensko.

slovakia

left justify in out

V hlavnom ťaháku sme mali pôvodne vidieť súboj Karlosa Vémolu Marcina Naruszczku o titul v strednej váhe, o ktorý Terminátor prišiel kvôli tomu, že pred zápasom so Slovákom Ďatelinkom nesplnil váhový limit. Český bojovník však musel z duelu odstúpiť kvôli odtrhnutému tricepsu, ktorý ho s najväčšou pravdepodobnosťou vyradí z akcie až do jesene. Poliak Naruszczka, ktorý si titulový zápas vybojoval v súboji s Ericom Spicelym, napokon nastúpi proti Samuelovi Krištofičovi

 

 

Obaja však budú zápasiť iba o titul tzv. dočasného šampióna, čo sa slovenskému bojovníkovi príliš nepozdáva. „Jediné, čo ma tak trošku mrzí, je, že neviem z akého dôvodu, pretože keď sme dohadovali ten zápas, tak sa to vôbec neriešilo, že sa to začalo promovať ako boj o dočasného šampióna strednej váhy. Príde mi to absolútne nezmyslené a nelogické, pretože váhová kategória nemá momentálne žiadneho držiteľa titulu,“ vyjadril sa Pirát.

 

 

Našu krajinu bude reprezentovať aj zatiaľ neporazená Lucia Szabová, na ktorú čaká azda najväčšia výzva kariéry v podobe o desať rokov staršej Cornelie Holm. Švédke sa napriek bohatým skúsenostiam z klietky v poslednom čase príliš nedarí. Naposledy sa v Oktagone objavila v decembri minulého roka, keď ťahala za kratší koniec v súboji s Luciou Pudilovou.

 

Spomínaná Pudilová bude veľkou favoritkou v zápase proti Talite Bernardo z Brazílie. Obe bojovníčky majú skúsenosti z najprestížnejšej MMA organizácie sveta UFC. Pudilová zo spoločnosti odišla po štyroch prehrách v rade, v Oktagone však chytila druhý dych a je už len krôčik od titulového zápasu v bantamovej váhe žien. 

 

Na podujatí sa napokon neobjaví rodák z Gabčíkova Ivan Buchinger, ktorý by mal zápasiť na udalosti Oktagon 27.

 

 

Prelims karta

 

Daniel Škvor vs. Ilya Lupinov

Peter Gabal vs. Dawid Kareta

Ondrej Raška vs. Daniel Brunclík

Magda Šormová vs. Chiara Penco

Felix Klinkhammer vs. Anatoliy Tarasenko

Tereza Bledá vs. Edna Oliveira Ajala

Janne Elonen-Kulmala vs. Farid Basharat

 

Hlavná karta

 

Miloš Petrásek vs. Vlado Neferano

Lucia Szabová vs. Cornelia Holm

Matúš Juráček vs Tato Primera

Lucie Pudilová vs Talita Bernardo

Marcin Naruszczka vs Samuel Krištofič



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies