OKS žiada banskobystrických voličov, aby nevolili Kotlebu

NETKY.SK • 11 November 2013, 14:58 • 2 min
OKS žiada banskobystrických voličov, aby nevolili Kotlebu

BRATISLAVA - Občianska konzervatívna strana (OKS) apeluje na všetkých voličov Banskobystrického kraja, aby v druhom kole volieb (23.11.) nevolili za šéfa kraja Mariana Kotlebu.

slovakia

left justify in out

OKS tvrdí, že Kotlebova extrémistická a šovinistická strana nemá žiadne riešenia problémov obyvateľov regiónu a svojím pôsobením iba živí spory medzi väčšinovým a menšinovými etnikami na Slovensku. Tie sú podľa Občianskej konzervatívnej strany zapríčinené dlhodobou absenciou systematických riešení v oblasti sociálnej a menšinovej politiky.

OKS ďalej vyzýva na podporu pravicových kandidátov na predsedov krajov. V Bratislavskom ide o Pavla Freša, v Trnavskom o Józsefa Berényiho a v Nitrianskom o Tomáša Galbavého. V Košickom kraji podporí OKS Rudolfa Bauera (KDS). Pravicoví kandidáti si vo všetkých krajoch zmerajú sily s kandidátmi Smeru-SD.

Strana Ondreja Dostála zároveň pripomína, že v sobotňajších voľbách (9.11.) bolo do krajských zastupiteľstiev zvolených celkovo 46 kandidátov s podporou OKS.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies