Polícia opäť hľadá bombu v bankách, dostali ďalšie hlásenie

NETKY.SK • 27 Jún 2017, 15:00 • 2 min
Polícia opäť hľadá bombu v bankách, dostali ďalšie hlásenie

BRATISLAVA - Policajti opäť hľadajú bomby v bankách. Krátko pred 14:00 dostali informáciu o údajnom umiestnení výbušného systému v pobočke Slovenskej sporiteľne.

slovakia

left justify in out

Ani v tomto prípade páchateľ nešpecifikoval adresu, policajti tak musia prehľadať všetky pobočky. Podľa doterajších informácií správu o údajnom umiestnení výbušného systému v pobočke jednej z bánk dostali v Bratislavskom kraji.

Policajti hľadali bombu aj vo všetkých pobočkách VÚB na celom Slovensku. Žiadnu bombu nenašli. Výhražnú správu poslal páchateľ e-mailom na zákaznícke centrum pobočky banky na Námestí slobody v Banskej Bystrici.

 

Ako upozornila banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, keďže nekonkretizoval pobočku, v ktorej mal byť nástražný výbušný systém, policajti museli prijať okamžité opatrenia vo všetkých pobočkách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona